Skills
Garnering
- 1 Sinaasappelpartje
Eenvoudig te bereiden in 3 stappen
Stap 1
Pré-réfrigérer un verre avec de la glace. Versez le Passoa, la vodka Bols, la vanille Bols, le jus de citron vert et la purée de fruits de la passion dans le shaker.
Stap 2
Remplissez le shaker avec de la glace et secouez fort pendant 10 secondes pour obtenir une bonne couche de mousse.
Stap 3
Filtrez finement dans un verre à cocktail froid et garnissez d'une moitié d'un fruit de la passion.
Ingrédients
- 40 ml Bols vodka
- 40 ml Passoa
- 10 ml Bols Vanille
- 10 ml jus de citron vert
- 20 ml Purée de fruits de la passion
Outils
- Shaker
- Filtre à tamis
Saveur
Doux, léger, fruité
Bols Vanilla
Bols Vanille is een lichtgouden likeur op basis van een percolaat van echte vanillestokjes uit Madagascar in de Indische Oceaan. De likeur heeft een rijke vanille smaak met een vleugje citrus, wat chocolade en toast en een licht amandel/abrikoos accent van geplette abrikozenpitten. Bols Vanille is een likeursmaak die net als Aardbei tot vrij recent in geen enkele bar te vinden was. Vanille bindt de fruitsmaken, reden waarom het de basissmaak van vrijwel elke soort roomijs is. Hij past ook uitstekend bij vrijwel alle op eiken vaten gerijpte distillaten, waarbij het een lichte vanillesmaak aan de eiken noot toevoegd. Met de huidige explosie in het gebruik van vers fruit en premium ingrediënten in cocktailbars, is Bols Vanilla het meest waardevolle ingrediënt in een stijlvol bartenders repertoire.
Plus d'informations sur Bols Vanilla