Skills
Garnering
- 1 Sinaasappelpartje
Eenvoudig te bereiden in 3 stappen
Stap 1
Pre-chill een glas met ijs. Schenk de Passoa, bols vodka, bols vanilla, limoensap en de passievrucht puree in de shaker.
Stap 2
Vul de shaker met ijs en shake hard gedurende 10 seconden voor een goede schuimlaag.
Stap 3
Fine-strain in een gekoeld cocktailglas en garneer met een halve passievrucht.
Ingrediënten
- 40 ml Bols vodka
- 40 ml Passoa
- 10 ml Bols Vanilla
- 10 ml limoensap
- 20 ml Passievruchtpuree
Tools
- Shaker
- Strainer
Flavour
Zoet, licht, fruitig
Bols Vanilla
Bols Vanille is een lichtgouden likeur op basis van een percolaat van echte vanillestokjes uit Madagascar in de Indische Oceaan. De likeur heeft een rijke vanille smaak met een vleugje citrus, wat chocolade en toast en een licht amandel/abrikoos accent van geplette abrikozenpitten. Bols Vanille is een likeursmaak die net als Aardbei tot vrij recent in geen enkele bar te vinden was. Vanille bindt de fruitsmaken, reden waarom het de basissmaak van vrijwel elke soort roomijs is. Hij past ook uitstekend bij vrijwel alle op eiken vaten gerijpte distillaten, waarbij het een lichte vanillesmaak aan de eiken noot toevoegd. Met de huidige explosie in het gebruik van vers fruit en premium ingrediënten in cocktailbars, is Bols Vanilla het meest waardevolle ingrediënt in een stijlvol bartenders repertoire.
Meer informatie over Bols Vanilla