Maxxium BeLux zal vanaf 1 April 2024 het assortiment uitbreiden met de exclusieve merken van de Zamora company, waaronder Licor 43 en Villa Massa. Dit om de positie in de markt te versterken, alsook om de synergie strategie verder te zetten op een BeNeLux strategie. Deze samenwerking belooft niet alleen een verruiming van het aanbod, maar ook een samensmelting van twee vooraanstaande krachten in de drankenindustrie.

The Zamora Company: een wereld van smaak en traditie

Zamora Company, met zijn wortels diep verankerd in de Spaanse traditie, heeft de wereld veroverd met een indrukwekkende reeks ambachtelijke distillaten en innovatieve creaties. De onderneming betreft een schat aan vakmanschap en passie voor smaak. Met een portfolio dat zich uitstrekt over verschillende continenten, heeft Zamora Company een reputatie opgebouwd voor het leveren van kwaliteitsdranken die de zintuigen prikkelen en de verwachtingen overstijgen.

Van hun iconische likeuren tot met zorg vervaardigde ginsoorten, elk product van Zamora Company vertelt een verhaal van erfgoed en voortdurende zoektocht naar perfectie. De aandacht voor detail en het streven naar uitmuntendheid zijn waarden die naadloos aansluiten bij de missie van Maxxium Belux om haar klanten de meest hoogwaardige en diverse dranken te bieden.

Maxxium BeNeLux

Maxxium Nederland heeft twee aandeelhouders: Lucas Bols en The Edrington Group. Naast de twee aandeelhouders werken we ook samen met 5 verschillende Brand Partners met ieder een eigen portfolio. Door deze samenstelling van marktleidende, opkomende en iconische merken beschikt Maxxium over een uniek portfolio waarmee we marktleider zijn op het gebied van gedistilleerde dranken in Nederland.

In 2021 is Maxxium Belux opgericht. We streven naar zo veel mogelijk synergie tussen de verschillende landen. De Belux uitbreiding versterkt onze positie in de markt. Een positie die we stap voor stap verder uitbreiden. Momenteel in het portfolio verdeelt Maxxium BeLux de merken van : The Lucas Bols Company, Edrington en Piper-Heidsieck.

nl fr